Mjesto Bar & Dining Club i Uppsala utanför restaurangen

After Work, Afterwork eller bara AW?

Du får kalla det vad du vill! Vi på Mjesto tycker att det viktigaste är stämningen och självklart de goda drinkarna och tilltugg som ofta kommer med en riktigt bra afterwork. I våra härligt inredda lokaler kan du runda av arbetsdagen eller inleda helgen med vänner och kollegor!

GT - Torsdag

Torsdagarna på Mjesto kommer Gin & Tonic att stå i fokus. Vi kallar det GT-torsdag. Varje vecka kommer vi att presentera nya smaker där gin och tonic står i fokus. Varmt välkomna!
 

Kulturrabatten

Med Mjestos kulturrabatt har du alltid 20% rabatt på hela notan mot uppvisande av biljett från konsert, teater eller annat kulturevenemang du ska eller har besökt samma dag!

Vinprovning på temat Pinot Noir

Välkomna till Mjesto för årets första vinprovning på temat Pinot Noir. Denna svårodlade druva, som kräver mycket arbete men blir till fantastiska viner som älskas av många och har sina trogna ”fans”.
Vår sommelier Håkan Eriksson kommer guida oss runt i Pinot Noir-världen. Genom vinerna besöker vi olika världsdelar, länder och regioner, så som Nya Zeeland, Tyskland och Chile, men också från de klassiska områdena i Frankrike; Bourgogne och Gevery Chamberlin. Och alla dessa har en sak gemensamt, de är producenter spännande Pinot Noir-viner!
Vi smakar alltså på viner i olika prisklasser och till detta bjuds, som vanligt, passande tilltugg.

Pris: 749 kr

VARMT VÄLKOMNA!

Vinprovningen startar på utsatt tid, dvs 18.30. Då vi har begränsat antal deltagare per provning ber vi er avboka senast 24 h innan provtillfället för att kunna ge andra möjlighet att delta. Avanmälan samma dag debiteras med 50% av priset, no shows debiteras fullt.

 

GT-torsdag med Länna Bruk

GT-torsdag!

I Länna strax utanför Uppsala tillverkas en kryddig gin med tydliga inslag av enbär, citrus, koriander och örter.
Fantastiskt god precis som den är eller som ingrediens i en riktigt bra GT. Under kvällen har vi Lännas egen
ginmästare på plats i baren, Victor Rydén, som blandar GT:s och ginbaserade drinkar. En kväll för ginälskare!
Tilltugg kommer finnas i baren och köket är öppet som vanligt. Självklart serverar vi även alkoholfria alternativ.

Varmt välkomna!

MELLAN-QUIZ!

Mellanquiz på temat ”SLÄKTEN ÄR VÄRST”

Bilda ett lag med kompisarna, arbetskamraterna eller varför inte familjen och kom och tävla i vårt populära popquiz. Ni får vara max 6 pers i laget. Under tiden man tävlar är köket öppet och baren är alltid välfylld. Och kom ihåg att det alltid finns ströplatser i baren! 

VARMT VÄLKOMNA!

Bandyfinalen

Bandyfinalerna närmar sig med stormsteg och vi på Mjesto vill bjuda in dig till en heldag hos oss. Vi startar med brunch kl 11.00. A la carte menyn öppnar kl 17.00. och nattklubben kl 22.00. Självklart blir det med vår touch på både mat, musik och fest.

VÄLKOMNA!

Sverkers Popquiz!

Sverkers Popquiz!

Bilda ett lag med kompisarna, arbetskamraterna eller varför inte familjen och kom och tävla i vårt populära popquiz. Ni får vara max 6 pers i laget. Under tiden man tävlar är köket öppet och baren är alltid välfylld. Och kom ihåg att det alltid finns ströplatser i baren! 

VARMT VÄLKOMNA!

VALBORG!

VALBORG i UPPSALA! 

Valborg i Uppsala är något alldeles särskilt. Efter att du ätit grötfrukost, sett fordränningen och mösspåtagningen så kommer du till oss på Mjesto. Vi står redo med mat, dryck och senare på kvällen; PARTY,  in på småtimmarna. Öppet från 17.00.

VÄLKOMMEN!

1:a MAJ

1:a Maj håller Mjesto stängt. Välkomna åter på lördag, 2:a Maj då vi har öppet som vanligt från kl 17.00.BOKA BORD

Vi har öppet:
Tisdag – Onsdag 17-23
Torsdag från 17.00,
Fredag 17.00 – 02.00 och Lördag 17.00 – 02:00
Vill du boka för ett större sällskap? Ring oss på 018-418 60 90

 

Välkommen att boka bord!

Kontakt:

Vaksalagatan 10
753 20 Uppsala
018-418 60 90
info@mjesto.se

Öppettider

Tisdag - Onsdag 17.00-23.00
Torsdag 17.00-
Fredag 17.00 - 02.00
Lördag 17.00 - 02.00

Följ oss: