Mjesto Bar & Dining Club i Uppsala utanför restaurangen

GT - Torsdag

Torsdagarna på Mjesto kommer Gin & Tonic att stå i fokus. Vi kallar det GT-torsdag. Varje vecka kommer vi att presentera nya smaker där gin och tonic står i fokus. Varmt välkomna!
 

Kulturrabatten

Med Mjestos kulturrabatt har du alltid 20% rabatt på hela notan mot uppvisande av biljett från konsert, teater eller annat kulturevenemang du ska eller har besökt samma dag!

After Work, Afterwork eller bara AW?

Du får kalla det vad du vill! Vi på Mjesto tycker att det viktigaste är stämningen och självklart de goda drinkarna och tilltugg som ofta kommer med en riktigt bra afterwork. I våra härligt inredda lokaler kan du runda av arbetsdagen eller inleda helgen med vänner och kollegor!

Sverkers Popquiz

Sverkers popquiz har varit en succé och vi tar självklart med oss det in i 2020! Nytt för detta år är att lagen består av 3-6 medlemmar. Allt för att så många som möjligt ska ges möjlighet att tävla. Boka bord i tid och du som inte hinner boka; det finns alltid ströplatser i baren. VÄL MÖTT! 

 

 

EXTRA QUIZ med tema TV

På allmän begäran har vi beslutat oss för att ha ett extrainsatt Quiz mellan de två ordinarie Quizen. Vi hoppas i och med detta att fler får möjlighet att delta. Vi frångår konceptet lite grann då detta Quiz har ett tema, nämligen TV.
Som vanligt är köket öppet och baren välfylld!
VÄLKOMNA!

 

Vinprovning på temat Pinot Noir

Välkomna till Mjesto för årets första vinprovning på temat Pinot Noir. Denna svårodlade druva, som kräver mycket arbete men blir till fantastiska viner som älskas av många och har sina trogna ”fans”.
Vår sommelier Håkan Eriksson kommer guida oss runt i Pinot Noir-världen. Genom vinerna besöker vi olika världsdelar, länder och regioner, så som Nya Zeeland, Tyskland och Chile, men också från de klassiska områdena i Frankrike; Bourgogne och Gevery Chamberlin. Och alla dessa har en sak gemensamt, de är producenter spännande Pinot Noir-viner!
Vi smakar alltså på viner i olika prisklasser och till detta bjuds, som vanligt, passande tilltugg.

Pris: 749 kr

VARMT VÄLKOMNA!

Vinprovningen startar på utsatt tid, dvs 18.30. Då vi har begränsat antal deltagare per provning ber vi er avboka senast 24 h innan provtillfället för att kunna ge andra möjlighet att delta. Avanmälan samma dag debiteras med 50% av priset, no shows debiteras fullt.

 BOKA BORD

Vi har öppet:
Tisdag – Onsdag 17-23
Torsdag från 17.00,
Fredag 17.00 – 02.00 och Lördag 17.00 – 02:00
Vill du boka för ett större sällskap? Ring oss på 018-418 60 90

 

Välkommen att boka bord!

Kontakt:

Vaksalagatan 10
753 20 Uppsala
018-418 60 90
info@mjesto.se

Öppettider

Tisdag - Onsdag 17.00-23.00
Torsdag 17.00-
Fredag 17.00 - 02.00
Lördag 17.00 - 02.00

Följ oss: