bar och KROG i
uppsala

Fredagar och lördagar fyller vi lokalen med glada människor som, precis som vi, älskar när middagen övergår till en fest in på småtimmarna. Oavsett om det är planerat eller sker spontant så bör Mjesto vara en del av dina planer för en fredags- eller lördagskväll.

Ju senare klockan blir, desto mer höjer vi tempot och volymen. När vi passerat midnatt en fredag eller lördag så är partyt av nattklubbskaraktär.

För att säkra bästa förutsättningar för er kväll på Mjesto så kom i tid, varför inte boka ett bord och starta med middag. Sällskap med fler än 10 personer bokar bord genom att maila till bokning@mjesto.se.

Trevlig helg hos oss på Mjesto!

KVÄLLEN PÅ MJESTO

Vi har delat in vår lokal i två delar, -restaurangen och baren. I restaurangen, som finns till vänster när ni kommer in, erbjuds bordsbokning och middagar från vår á la carte. Efter avslutad middag rekommenderar vi att sällskapet förflyttar sig till baren.

I baren är det drop in och här serveras enklare snacks och dryck. Hit kommer ni för afterwork eller utekvällen med vänner. Oavsett om du föredrar en god cocktail, ett glas vin eller bubblor så står våra bartenders redo. Se till att hinna prova Mjesto Signature ”Pomegranate Rose” innan kvällen är över.

Fredagar mellan kl. 16 – 19 kör vi afterwork med konceptet Pizza & Prosecco i baren. Precis som det låter, ni delar på en pizza och en flaska Prosecco.

mjesto signaturdrink
Mat på mjesto

Instagram

Menyn på mjesto

Meny

Pizza på mjesto

Afterwork