Stäng popup

Sommarstängt

Mjesto är sommarstängt och öppnar igen den 16e aug. Men kom gärna och häng med oss i Öregrund då vi gästspelar på Hummelgrund hela sommaren!

RESTAURANG I
UPPSALA

Du ska inte behöva välja mellan god mat och trevlig stämning. Vår meny, och för den delen hela vår verksamhet, är utformad för att passa alla sällskap. En middag med din partner, afterwork med kollegorna eller en helkväll med dina vänner.

Vi kallar det Dining Club och det är precis vad det handlar om. Kom för maten, klubben eller alltsammans och en helkväll med oss.

Du hittar oss på Vaksalagatan 10 och vi har öppet onsdag – lördag från kl. 17.00. Har du frågor om kvällens meny så ring oss under öppettider på 018-418 60 90.

Sällskap med fler än 10 personer bokar bord genom att maila till bokning@mjesto.se.

à la carte meny

Vår meny bygger på olika mindre rätter som passar utmärkt att dela i sällskapet. Vi serverar alltid råvaror av hög kvalité i träffsäkra kombinationer tillsammans med de klassiska favoriterna. Kika in för att snabbt njuta av dina favoriter eller planera en helkväll på Mjesto och bli en del av den härliga stämningen.

Vår meny varierar ofta från vecka till vecka så vår rekommendation är att ni kommer med öppet sinne, vårt ansvar är att ni ska bli riktigt nöjda.

Mat på mjesto

Instagram

Menyn på mjesto

Meny

Pizza på mjesto

Afterwork