Stäng popup

Sommarstängt

Mjesto är sommarstängt och öppnar igen den 16e aug. Men kom gärna och häng med oss i Öregrund då vi gästspelar på Hummelgrund hela sommaren!

Brunch I UPPSALA

Med jämna (eller faktiskt ojämna) mellanrum så river vi av en lördagsbrunch. Eller en ordentlig dagsfest kanske bättre beskriver konceptet. Vi är många som älskar när lunchen blir både längre och roligare än tänkt och just därför gör vi detta. Så till alla likasinnade, nästa brunch kör vi den:

2023-??-??

För din chans att uppleva hela paketet, inklusive mat, ber vi dig skicka en intresseanmälan i formuläret nedan. Vi hör av oss så snart vi får möjlighet!

  Du intygar att alla i sällskapet är minst 25 år fyllda. Du är medveten om att brunchen debiteras med 295 kr/person och att brunchen serveras timmarna 12 - 14. Om ditt sällskap ej är på plats före 12.30 förbehåller Mjesto sig rätten att erbjuda ert bord till annan gäst.

  Genom att klicka på skicka godkänner du att vi samlar in dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Google Privacy Policy och Terms of Service appliceras.

  brunch på mjesto

  EN LITE STÖKIGARE LÖRDAG

  Det börjar alltså som en brunch med allt vad det innebär (och lite extra), men när den traditionella brunchen tar slut så tar vi det till nästa nivå.

  Vi plockar fram drinkmenyer, höjer tempot och skruvar upp volymen.

  Vi planerar för en brunch i taget och det kan därför ta en tid innan det är dags för nästa. Tiden är alltid kl. 12 – 17 och antalet platser för sittande gäster är alltid begränsade.

  Brunchen serveras i en sittning fram till kl. 14 och till er som inte vill käka – dyk in i baren när ni vill, för detta vill ni inte missa!

  Mat på mjesto

  Instagram

  Menyn på mjesto

  Meny

  Pizza på mjesto

  Afterwork