Stäng popup

Vi söker personal!

Vi är på jakt efter fler duktiga kollegor som vill göra hösten på Mjesto till något alldeles extra. Det kommer att behövas allt från diskplock till bartenders och matlagare, är det du eller någon du känner?

Läs mer och sök till oss här

Brunch I UPPSALA

Med jämna (eller faktiskt ojämna) mellanrum så river vi av en lördagsbrunch. Eller en ordentlig dagsfest kanske bättre beskriver konceptet. Vi är många som älskar när lunchen blir både längre och roligare än tänkt och just därför gör vi detta. Så till alla likasinnade, nästa brunch kör vi den:

2023-??-??

För din chans att uppleva hela paketet, inklusive mat, ber vi dig skicka en intresseanmälan i formuläret nedan. Vi hör av oss så snart vi får möjlighet!

  Du intygar att alla i sällskapet är minst 25 år fyllda. Du är medveten om att brunchen debiteras med 295 kr/person och att brunchen serveras timmarna 12 - 14. Om ditt sällskap ej är på plats före 12.30 förbehåller Mjesto sig rätten att erbjuda ert bord till annan gäst.

  Genom att klicka på skicka godkänner du att vi samlar in dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Google Privacy Policy och Terms of Service appliceras.

  brunch på mjesto

  EN LITE STÖKIGARE LÖRDAG

  Det börjar alltså som en brunch med allt vad det innebär (och lite extra), men när den traditionella brunchen tar slut så tar vi det till nästa nivå.

  Vi plockar fram drinkmenyer, höjer tempot och skruvar upp volymen.

  Vi planerar för en brunch i taget och det kan därför ta en tid innan det är dags för nästa. Tiden är alltid kl. 12 – 17 och antalet platser för sittande gäster är alltid begränsade.

  Brunchen serveras i en sittning fram till kl. 14 och till er som inte vill käka – dyk in i baren när ni vill, för detta vill ni inte missa!

  sociala medier prosecco mjesto

  Instagram

  brunch på mjesto

  Brunch

  afterwork på mejsto

  Afterwork